La constructora Admingrup – Construcció a Catalunya i la Costa Brava

     Admingrup compta amb un equip professional de personal qualificat, que fa possible escurçar el calendari d'execució, sense que per això es perdi l'alta qualitat de l'obra.  Admingrup s'ha consolidat com un partícip d'alta qualitat i sòlida fiabilitat al mercat de la construcció a Catalunya. A través d'un hàbil lideratge, la seva aposta per la professionalitat dels seus empleats i la priorització dels interessos dels seus clients, l'ha convertit en una de les empreses més pròsperes i dinàmiques del sector.

Construcció a Catalunya i la Costa Brava

      És una empresa constructora que forma part de la columna vertebral de la indústria de la construcció en la Costa Brava. Posseeix una vasta experiència en l’ implementació de projectes a escala nacional i un enorme potencial en disseny industrial i arquitectònic. Els seus més de deu anys d'activitat ininterrompuda en el sector, avalen, no només una base de coneixements única, sinó també una formidable experiència en la implementació de projectes amb principis de construcció avançada i de tecnologia innovadora.

     Admingrup té la reputació de ser una empresa de confiança que demostra a tot moment un sincer interès per les necessitats i desitjos dels seus clients, oferint una garantia en tots els treballs realitzats.

     Des de la seva creació, Admingrup s'ha consolidat com un referent en el mercat de construcció a Catalunya i la Costa Brava. Els seus més de deu anys de presència i lideratge en la construcció en la Costa Brava, avalen la possessió, no només d'una experiència única, sinó també la seva aposta decidida pels projectes innovadors i l'ús de tecnologia avançada. La professionalitat del seu personal i la priorització dels interessos del client, han convertit a Admingrup en una de les empreses més prestigioses i dinàmiques del sector.

Construcció a Catalunya i la Costa Brava

     La moderna tecnologia utilitzada pels seus especialistes i l'ús dels materials més avançats, al costat d'un profund coneixement de les característiques pròpies de la zona i un contacte proper i professional amb les autoritats municipals i provincials, permeten a Admingrup donar una resposta àgil i efectiva davant qualsevol eventualitat tècnica o administrativa que pogués sorgir. Compte a més amb tota la maquinària necessària per escometre qualsevol tipus d'obra: excavacions, treballs en formigó, maçoneria de diversa complexitat, sostres revestiments i decoració, així com instal·lacions en pisos, rajoles, falsos sostres, tota classe de pintura, instal·lacions elèctriques, restauració de façanes i construcció de complexos industrials.

Construcció a Catalunya i la Costa Brava

     El seu equip humà, format exclusivament per personal qualificat, ajuda a reduir el temps d'execució sense disminuir la qualitat de l'obra. La construcció es realitza sobre la base dels plànols i la memòria del projecte i la seva execució es realitza de conformitat amb el calendari aprovat pel client i sota l'estricte compliment dels reglaments tècnics i de la normativa vigent en matèria de protecció i seguretat.
És per tot això que Admingrup gaudeix d'una sòlida reputació com a empresa constructora de confiança, que pren en compte tots els desitjos del client i ofereix garantia en tots els seus treballs.

Benvingut!

Empresa constructora     Des de que era un nen, sempre vaig voler deixar la meva petjada a la terra. Crear alguna cosa que perdurés en el temps i transmetés alegria i felicitat. Una mica del que estar orgullós i que fos càlid i acollidor. Tots els matins em pregunto: En què puc millorar avui? En què puc ajudar als altres?

   Per a mi, la felicitat no està en aixecar-se per anar a treballar i guanyar diners. Està en fer alguna cosa meravellosa, a superar-me a mi mateix per crear alguna cosa que porti felicitat durant molts anys. És aquesta la felicitat que fa que m'aixequi tots els dies per anar a treballar. I sé que la majoria dels meus empleats, senten el mateix.

Director

Boris Yadlovskiy

Hi ha una opinió…

Descarregar "Construcció en la Costa Brava"