Manuel Montoya

Manuel Montoya. Encarregat

 
MANUEL MONTOYA

"A mi, per exemple, no m'interessa anar a treballar i simplement passar el temps. Necessito sentir el que faig, on i com ho faig. Sé que el que surt de les meves mans durarà molt de temps i que va a portar felicitat a la gent. No és per estar orgullós?"

Manuel Montoya.

Encarregat

José Reyes

José Reyes. Encarregat

 
JOSE REYES

"Sóc un constructor que ve de generacions de constructors. El meu avi construïa a la Costa Brava, el meu pare també era constructor. Recordo que quan era nen portava entrepans als treballadors per dinar. Puc dir que he crescut en una obra en construcció."

José Reyes.

Encarregat

 

 

 

 

 

David Montalvo

David Montalvo. Paleta 1ª Categoria

DAVID MONTALVO         

"Quan vaig pensar en triar una professió, vaig veure clar que això de tancar-se en una oficina, assegut davant de l'ordinador, no era per a mi. És millor estar a l'aire lliure, treballant físicament. És fins i tot més saludable. I el resultat no és un tros de paper o alguna cosa que està a Internet. És una cosa que està aquí, que és bell i que durarà potser segles."

David Montalvo.

Paleta 1ª Categoria

     

 
 
 

Cristina Montalvo

Cristina Montalvo. Constructor.

 
CRISTINA MONTALVO

"Мне казалось, что научиться в жизни чему-то стоящему очень важно. Чему-то, что может пригодиться всегда и везде. И по дому могу много что сам сделать и в жизни востребован. Да и люди благодарны везде и всегда. А что, разве не так правильно прожить жизнь?"

Cristina Montalvo.

Constructor.

 

 

 

Oscar Fidalgo

Oscar Fidalgo. Constructor.

 
OSCAR FIDALGO

"Crec que a la vida l'important no és el que puguis fer. El que de veritat importa és la forma en què ets capaç de fer-ho. Importa el que deixes després de tu. Ser el millor en el que fas. I jo sempre aspiro a això."

Oscar Fidalgo.

Constructor.

 

 

 

 

Javier

 
JAVIER

"El que m'encanta de treballar en Admingrup és l'harmonia que hi ha en l'equip. Tothom s'ocupa de treballar amb qualitat, de posar molta atenció en el que fa i en ajudar els altres. Sents que mai estàs sol. Sents que tot ho fem junts, colze a colze."

Javier.

Generador.

 

 

 

 

 

Pere Notari

Pere Notari. Constructor.

 
PERE NOTARI

"Recordo que en els vells temps, hi havia un munt d'obres a tot arreu. Tothom volia ser constructor. ¿I on són ara els petits constructors? La crisi ha fet que no hi hagi molta demanda. Però els millors segueixen encara en actiu. Com sempre, el temps posa tot al seu lloc."

Pere Notari.

Constructor.

 

 

 

 

 

Борис Ядловский

P1050660

 
BORIS YADLOVSKIY

"Все что создает компания - делают люди. То какими они будут? Как они делают свое дело? С каким настроением встают на работу? От этого целиком и полностью зависит результат! "

Генеральный директор  Админгруп

Борис Ядловский