Historial de l’empresa

    La història dels darrers 20 anys del mercat immobiliari a Espanya, es caracteritza per tota mena d'alts i baixos que van tenir un impacte negatiu en la qualitat i professionalitat de les empreses constructores. El gran auge de la construcció fins a l'any 2007 va propiciar una afluència massiva de treballadors en el sector que va generar una gran borsa de treball temporal i una enorme bombolla immobiliària. L'any 2008 marca l' inici d'una greu crisi financera que posarà les coses al seu lloc. La forta caiguda de la construcció va fer desaparèixer a moltes de les empreses, poc professionals que havien nascut amb el boom immobiliari, però, al mateix temps, va permetre identificar les més competents i capacitades

Historial de l'empresa constructora

És en aquest moment on es fa palès que la construcció d'habitatges es basa, sobretot en la tècnica i, per tant, en el coneixement i ús de la tecnologia, al costat del talent, la inspiració i la dedicació plena al treball de cada participant de l'equip.

Actualment, després d'haver passat per moltes etapes de desenvolupament i creixement, Admingrup se sent orgullosa de la qualitat dels seus treballs que li han reportat un gran prestigi entre els professionals del sector.

Historial de l'empresa constructora

Apostant decididament per l'ús de tecnologia avançada i exigint un alt rigor en la qualificació i professionalitat dels seus empleats, Admingrup es compta entre les constructores de més èxit i dinamisme a la zona.

     I això encara ens motiva més per continuar amb la nostra idea de treballar per fer que el nostre món sigui més còmode, més càlid i més segur.