Construcció d’una casa unifamiliar en Platja d’Aro

Construcció d'una casa unifamiliar en Platja d’Aro

     Un dels projectes més interessants realitzats per la constructora Admingrup en els últims anys, ha estat una casa del tipus unifamiliar que, per la seva singularitat i bellesa, mereix ser considerada com una obra d'art. Originalment concebut com una continuació de l'estil de Gaudí, el projecte es va obrir a una interpretació lliure de l'obra de l'artista a través d'una meditació reflexiva sobre el tema de la mescla d'estils i la creació d'un estil nou. Construcció d'una casa unifamiliar en Platja d’Aro
El resultat va ser, considerat pels seguidors del genial artista, com un exemple de la construcció de la identitat que romandrà com a monument arquitectònic en la Costa Brava.Construcció d'una casa unifamiliar en Platja d’Aro
Entre les seves característiques més interessants, cal destacar l'execució manual i individual dels elements més utilitzats. La selecció del colorit i lluentor dels taulells, la forja manual de les reixes metàl·liques, la singularitat en el disseny de les finestres. Tot això contribueix a una imatge i estil únics.

 Construcció d'una casa unifamiliar en Platja d’Aro   La solució plantejada per Admingrup per resoldre el tema de la zona del pati, enfront de la casa, va ser una caixa especial que va ser concebuda i implementada sense un sol angle. La combinació de corbes suaus i ones intricades, al costat de l'absència de cantonades, creen un efecte d'especial bellesa que transmet una sensació de confort i serenitat.
Com un reflex del cel, el patró del mosaic de la piscina, executat a mà i que aconsegueix la plenitud del seu efecte visual quan està plena d'aigua, harmonitza amb la bellesa de la casa situada al davant.
Construcció d'una casa unifamiliar en Platja d’Aro
L'ús de miralls tintats de lluent cristall blau en les finestres, permet a la bellesa del món exterior fondre's amb la bellesa gairebé orgànica d'un habitatge únic.

     Construcció d'una casa unifamiliar en Platja d’AroEl disseny de les finestres, amb cristalls de colors i coronades amb una bella composició, és una veritable obra d'art arquitectònica.

    A l'interior, conviuen diferents i variats estils, singularitzant-se en cadascuna de les habitacions, que van des de l'estil provençal al romàntic marokesh. Cada detall de la decoració interior, està especialment cuidat, les bagatel·les en les superfícies de les parets, els taulells i l’eixataria, tots dissenyats en el mateix estil.

Admingrup s'ha consolidat com un partícip d'alta qualitat i sòlida fiabilitat al mercat de la construcció a Catalunya. A través d'un hàbil lideratge, la seva aposta per la professionalitat dels seus empleats i la priorització dels interessos dels seus clients, l'ha convertit en una de les empreses més pròsperes i dinàmiques del sector.