Dissenyador i arquitecte

Dissenyador i arquitecte A l'hora de construir una casa, el disseny del projecte és la peça fonamental per aconseguir un resultat final òptim.
Архитектурное проектирование на Коста Брава
La base de l'èxit d’Admingrup resideix en l'especial cura amb el qual realitza tots els passos necessaris per confeccionar el disseny del projecte. En cooperació amb els millors arquitectes del país i amb la col·laboració de professionals tècnics altament qualificats, es confecciona el disseny de la construcció, atenent específicament a cadascun dels aspectes que conformen el projecte. Formular les solucions arquitectòniques que es necessitessin per desenvolupar-ho, és impossible si no s'ha tingut tot en compta amb anterioritat. Aquesta és la base de l'èxit aconseguit per Admingrup.
I Vostè també és part del nostre equip. Perquè en Admingrup creiem fermament que no només és important escoltar als nostres clients, sinó que és vital comptar amb les seves opinions i considerar-les com una peça més del projecte. Al cap i a la fi, quin sentit tindria un disseny, encara que sigui de gran qualitat, sinó satisfà al client?

       Les principals etapes en el desenvolupament del projecte.

  • L'espai. Planificació d'un ús eficient de la superfície útil de l'edifici.
    Utilitzant tècniques tridimensionals, es modelen i conformen les estructures dels volums externs. El lema d'Arquitectura i Art, amb el qual treballa Admingrup, inclou solucions per a l'aparença externa dels edificis que harmonitzi amb els interiors basades en el concepte d'estil unificat.
  • Funcionalitat. La planificació de la distribució dels interiors es realitza assignant una funcionalitat òptima a cadascun dels espais en particular, en funció de l'ús que se'ls vagi a donar.
  • Arquitectura i planificació. En aquesta fase es determina l'ergonomia general de l'edifici i inclou el desenvolupament de les solucions del disseny visual. El resultat final d'aquesta fase és l'obtenció d'un document on consta, l'enginyeria, els perfils estructurals, amb la descripció detallada de totes les estructures i façanes i les estimacions de costos.

Dissenyador i arquitecte
Dissenyador i arquitecte

     Quan es tracta de dissenyar solucions arquitectòniques, són moltes les coses que cal considerar i moltes d'elles no estan a la vista. En Admingrup sempre hem cregut que, a més dels aspectes tècnics, que són fonamentals, és imprescindible tenir sempre present la ubicació, l'ús i les necessitats dels futurs residents de l'obra que estem creant. Incloure aquests aspectes, així com la legislació urbanística de la zona i els costos previstos, és per a nosaltres l'única forma de garantir que el nostre equip no només va a construir una casa habitable, sinó que viure en ella va a ser motiu de satisfacció. I aquest és el nostre principal objectiu a l'hora de lliurar una obra.

Dissenyador i arquitecte

Des de la seva creació, Admingrup s'ha consolidat com un referent en el mercat de construcció a Catalunya i la Costa Brava. Els seus més de deu anys de presència i lideratge en la construcció en la Costa Brava, avalen la possessió, no només d'una experiència única, sinó també la seva aposta decidida pels projectes innovadors i l'ús de tecnologia avançada.