Serveis per a les empreses de construcció

Serveis per a les empreses de construcció. Amb una àmplia experiència en la construcció a la zona de la Costa Brava, Admingrup realitza treballs per a tercers en les condicions més favorables per al contractista.
P1050474     Anys de col·laboració amb empreses constructores i contractistes han fet que Admingrup posseeixi una reputació impecable com a associat de confiança, amb alts estàndards de qualitat, celeritat en l'execució, costos moderats i alta capacitat per realitzar contractes de qualitat, abordant els projectes amb seguretat i trobant solucions als problemes inusuals.

Serveis per a les empreses de construcció

Posem tot el nostre coneixement i capacitat creativa i tot el nostre esforç a perseguir la idea que ens va fer néixer i que considerem la nostra missió: Fer del món un lloc més còmode, més càlid i més segur!

Perquè triar Admingrup?


 
CONEIXEMENT I PROFESSIONALITAT

Admingrup compta amb un equip professional de personal qualificat, que fa possible escurçar el calendari d'execució, sense que per això es perdi l'alta qualitat de l'obra.


 
INTERÈS SINCER

Admingrup té la reputació de ser una empresa de confiança que demostra a tot moment un sincer interès per les necessitats i desitjos dels seus clients, oferint una garantia en tots els treballs realitzats.


 
QUALITAT I FIABILITAT

Admingrup s'ha consolidat com un partícip d'alta qualitat i sòlida fiabilitat al mercat de la construcció a Catalunya. A través d'un hàbil lideratge, la seva aposta per la professionalitat dels seus empleats i la priorització dels interessos dels seus clients, l'ha convertit en una de les empreses més pròsperes i dinàmiques del sector.

Qui són Admingrup?

És una empresa constructora que forma part de la columna vertebral de la indústria de la construcció en la Costa Brava. Posseeix una vasta experiència en l’ implementació de projectes a escala nacional i un enorme potencial en disseny industrial i arquitectònic. Els seus més de deu anys d'activitat ininterrompuda en el sector, avalen, no només una base de coneixements única, sinó també una formidable experiència en la implementació de projectes amb principis de construcció avançada i de tecnologia innovadora.  SEGÜENT

Hi ha una opinió…