Cobertes

   Fins i tot en l'etapa inicial de la construcció, la instal·lació de les cobertes o la teulada precisa d'una especial atenció. La teulada és un dels elements més importants d'un edifici i la seva construcció s'ha d'abordar amb la major serietat i responsabilitat. De la seva qualitat depèn el confort interior de la casa.

  La funció principal de la coberta és protegir l'edifici de les influències externes i, al mateix temps, assegurar una ventilació adequada.
     Cobertes
     El disseny i execució de la coberta ha de sempre deixar-se en mans de professionals experts. No fer-ho així, tractant d'estalviar en aquest capítol, pot tenir conseqüències més aviat desagradables. Un sostre amb goteres, tard o d'hora, obligarà a despeses significatius en la seva reparació. Una instal·lació inadequada dels materials, pot danyar-los amb el temps i obligar a una reconstrucció.

      Encara que molts fabricants ofereixen garantia sobre els materials a emprar en les cobertes, no ha de fer oblidar que aquesta garantia sobre els materials no s'aplicarà si hi ha hagut una instal·lació inadequada dels mateixos. No val la pena córrer el risc. És millor confiar en el bon fer dels professionals qualificats.

      Admingrup porta a terme tota gamma de treballs necessaris per a la instal·lació i reparació de teulades i cobertes a la zona de Sant Feliu de Guíxols, Platja d'Aro i a tota la Costa Brava: Diagnòstic de la coberta; substitució de cobertes velles per noves; Reconstrucció; Petites reparacions.

Recomano